In een tijd waarin de grote veranderingen niet uit één richting komen, maar van alle kanten tegelijk, werkt het niet om je te beperken tot één manier van denken. Dat geldt voor iedereen die krachtige oplossingen zoekt, en voor leiders zo mogelijk nog sterker. Een veelzijdige blik is geen plus meer, maar een must.

In mijn boek Wat er niet gezegd wordt bekijk ik organisatievraagstukken vanuit allerlei zienswijzen, waaronder Deep Democracy, de systemische benadering en de corporate antropologie. Op een toegankelijke manier neem ik je mee door een breed scala aan filosofieën én persoonlijke ervaringen, die ik steeds naar de praktijk vertaal. Net zoals ik dat in mijn dagelijkse werk doe. 

Graag deel ik mijn een e-book Wat er niet gezegd wordt met je. In dit e-book kun je gratis drie hoofdstukken uit mijn boek lezen. Wanneer je hieronder je gegevens achterlaat, kun je het boek vervolgens direct downloaden. Natuurlijk blijf ik je graag inspireren. Daarom ontvang je af en toe ook wat ingevingen in je mailbox over leiderschap, trends in organisatieverandering, Deep Democracy en trainingen.

Ik wens je veel leesplezier!

Hartelijke groet, 
Sacha Beets


PS: geen bevestigingsmail ontvangen van je aanvraag voor het e-book? Check dan even je spambox; misschien is ie daar per ongeluk in terecht gekomen. 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp